Attractieverhuur

Ruim assortiment attracties te huur

Withagen-attractieverhuur heeft een zeer ruim aanbod van attracties in de verhuur. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben in de verhuur van attracties door heel Nederland en België kunnen wij jou heel goed ondersteunen bij welke attracties het beste bij jouw evenement zullen passen. Al onze attracties zijn ook gekeurd volgens de Europese normen en voldoen aan alle eisen die verplicht zijn.

De grootste attractieverhuurder uit Bergen op Zoom

Withagen-attractieverhuur is de grootste attractieverhuurder in de regio Bergen op Zoom. Onze afhaal-locatie zit op 3 minuten van de snelweg. Je kunt veel van onze attracties zelf afhalen, wat ook het goedkoopste is. Door ons grote aanbod in Springkussens, Zeskamp Spelen, Spelkussens, Voetbal Attracties, Oud Hollandse Spellen en nog vele andere attracties hebben voor elke budget wel een attractie te huur.

Unieke kinderkermis attracties

Bergen op Zoom is een echte kermisstad. In het Markiezenhof is dan ook het Grootste Kermismuseum van de Benelux gevestigd. Mede hierdoor hebben wij ons gespecialiseerd in de verhuur van unieke kermisattracties. Buiten de standaard Draaimolen of Zweefmolen kun je bij ons ook een heus Mini Reuzenrad, Mini Cars of Bungee Trampoline huren

.