Mini cars

Mini cars

Excl. BTW al vanaf 795,00

Artikelnummer: A-2015.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 125.00

Mini Cars, Maxi Fun!

De mini cars is het perfecte vermaak voor iedereen die nog geen rijbewijs heeft maar wel lekker wil rijden. De jongste kinderen kunnen hier veilig achter het stuur kruipen en een paar rondjes rijden. De “botsauto’s” rijden op botsautomuntjes. Zodra het muntje op is rolt de botsauto nog even door zodat je deze veilig kunt parkeren langs de kant. Net als de mini cars op de kermis zijn deze botsautootjes voorzien van een brede rubberen bumper die ervoor zorgt dat uw kind veilig kan rondrijden. Per ongeluk tegen elkaar of tegen de rand aanbotsen is dus niet zo erg!

Vanaf welke leeftijd mag je rijden?

Bij de mini cars kun je kiezen of je liever in een auto of op de motor rijdt. Voor de allerkleinsten kan bij de mini cars op de motoren ook een begeleider meerijden. Zo kunnen zelfs kinderen van 2 jaar al gebruik maken van deze kermisattractie.

Withagen heeft nog veel meer attracties!

Met zijn cars thema is de mini cars een prachtige blikvanger op elk evenement. Maar we hebben nog veel meer leuke attracties voor op een kermis of braderie. Heeft u bijvoorbeeld onze Bungee trampoline of zweefmolen al overwogen? Daarnaast kunt u ook kiezen voor het nostalgische thema door de mini cars te combineren met een nostalgische draaimolen of zweefmolen in jungle thema! Voor ieder event heeft Withagen-attractieverhuur het perfecte assortiment aan (kermis)attracties. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

14

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1 uur en 30 minuten

Lengte in cm

650

Breedte in cm

1020

Hoogte in cm

300

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Afmeting transport L x B x H

840 x 250 x 330 cm

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rijbewijs B + E verplicht

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding