Sweeper Wipe-Out

Sweeper Wipe-Out

Excl. BTW al vanaf 350,00

Artikelnummer: A-2016.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 75.00

Bekend van tv: De Sweeper!

Een bekende attractie bij het spelprogramma Wipe-Out! is de sweeper. Dit is een attractie waar de deelnemers op een plaform moeten staan terwijl ze de ronddraaiende armen moeten ontwijken. Wie kan er het langst blijven staan zonder omver te worden geveegd door de draaiende armen? De sweeper wipe-out blijft ronddraaien dus je moet blijven opletten om op het juiste moment te springen. Wie het langste kan blijven staan is de winnaar.

Een Wipe-Out baan huren?

Bent u van plan een Wipe-Out kinderfeestje te geven of wilt u zichzelf een deelnemer aan wipeout Nederland voelen hou er dan rekening mee dat deze attractie niet eenvoudig is! De attractie is niet geschikt voor de kleinste kinderen. De toezichthouder dient er ten alle tijde voor te zorgen dat gevallen deelnemers het valkussen veilig verlaten.

Meer Withagen Wipe-Out Fun?

Wilt u meer uitdagende attracties huren of zelfs een Wipe-Out dag organiseren kijk dan ook eens bij o.a. de tippy-table en de Wipe out Mega Balls. De Sweeper Wipe-Out is ook een leuke attractie voor tijdens een zeskamp.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1 uur

Diameter in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 1500 watt

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

2 x Haspel 40 meter