Sweeper Wipe-Out

Sweeper Wipe-Out

Excl. BTW al vanaf 400,00

Artikelnummer: A-2016.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 75.00

Bekend van tv: De Sweeper!

Een bekende attractie bij het spelprogramma Wipe-Out! is de sweeper. Dit is een attractie waar de deelnemers op een platform staan terwijl ze de ronddraaiende armen moeten ontwijken. Wie kan er het langst blijven staan zonder omver te worden geveegd door de draaiende armen? De sweeper wipe-out blijft ronddraaien dus je moet blijven opletten om op het juiste moment te springen. Wie het langste kan blijven staan, is de winnaar.

Een Wipe-Out baan huren?

Ben je van plan een Wipe-Out kinderfeestje te geven? Of wil je ervaren hoe het is om deze sweeper te trotseren? Dat kan allemaal! Hou er wel rekening mee dat de attractie niet geschikt is voor de kleinste kinderen. De toezichthouder dient er ten alle tijde voor te zorgen dat gevallen deelnemers het valkussen veilig verlaten.

 Veiligheid

Voor meer over veiligheid op springkussens en attracties verwijzen wij je graag door naar onze pagina veiligheid. Mocht je vragen hebben over dit thema of de Wipe-Out baan dan kun je contact met ons opnemen.

Meer Withagen Wipe-Out Fun?

Wil je meer uitdagende attracties huren of zelfs een Wipe-Out dag organiseren? Kijk dan ook eens bij o.a. de tippy-table en de Wipe out Mega Balls. De Sweeper Wipe-Out is ook een leuke attractie voor tijdens een zeskamp.

 

Extra informatie

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1 uur

Diameter in cm

900

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 1500 watt

Afmeting transport L x B x H

Zie handleiding

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

2 x Haspel 40 meter

Download de handleiding