Marktkraam 3 meter

Marktkraam 3 meter

Excl. BTW al vanaf 29,50

Artikelnummer: MK-2011.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag

Marktkramen van uitstekende kwaliteit

Om goed je verkoopwaar te tonen en te verkopen kun je bij Withagen-attractieverhuur de mooiste marktkramen huren! Onze marktkramen zijn maar liefst 3 meter lang, waardoor je genoeg ruimte hebt om je producten onder de aandacht te brengen van passanten. Of je nu op een rommelmarkt, braderie of fair staat, met deze marktkraam ben je verzekerd van een goede verkoopplek.

Marktkramen die zich weten te onderscheiden

Vaak zijn marktkramen volledig wit, of hebben ze alleen een dakje. Als je onze marktkraam huurt bieden wij je een stand die zich weet te onderscheiden. Door de afwerking met rood-wit gestreept zeil als dak en rok vallen ze extra op. De planken zijn extra ondersteund zodat je een extra stevige en stabiele verkoopplek hebt.

Marktkraam huren voor diverse gelegenheden

Een marktkraam huren is niet alleen leuk als mobiele winkel of etalage maar je kunt een marktkraam ook gebruiken als kassa of als buffettafel. Mocht je liever een kleinere marktkraam huren dan kun je kiezen voor de mini marktkraam.

Extra informatie

Lengte in cm

320

Breedte in cm

165

Hoogte in cm

240

Afmeting transport L x B x H

Per kraam 2x plank 300x43x4 juk 80x72x4 2x staander 162x4x230 dak 330x16x16cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding