Luxe mini marktkraam

Luxe mini marktkraam

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: MK-2008.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag

Kleine marktkraam, groots uiterlijk

Deze luxe kraam kun je huren om jouw spullen op een fraaie manier te presenteren. Deze kraam is volledig afgewerkt met rood-wit doek, waardoor het een luxe uitstraling heeft. Door het compacte formaat is de marktkraam ook perfect te gebruiken als stand op een indoor-evenement. Ook kun je er bijvoorbeeld de prijzen uitstallen die deelnemers aan een sportevenement kunnen winnen. Uiteraard kan de kraam ook buiten worden gebruikt bij droog weer. Het doek is niet waterdicht.

Barbecue of etentje?

Deze luxe kramen zijn ook ideaal om te huren als buffet kraam. Door de rok die in zijn geheel om de kraam heen zit is het ook heel netjes en sierlijk afgewerkt als er dingen onder de kraam bewaard moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan stroomkabels of voorraden. De marktkraam is geheel demontabel en gemakkelijk te vervoeren.

Kraam huren bij Withagen-attractieverhuur

De luxe mini marktkraam is uitermate geschikt voor wie niet al te veel wil uitstallen. Maar voor wie veel ruimte nodig heeft of voor wie een complete markt mogelijk moet maken hebben we ook grote marktkramen. Wanneer u een kraam huurt bij Withagen-attractieverhuur heeft u de optie om de kraam op te halen in Bergen op Zoom of deze te laten bezorgen. Zorg wel voor een grote bus als u de kraam wilt ophalen zodat u voldoende ruimte heeft.

Extra informatie

Lengte in cm

200

Breedte in cm

205

Hoogte in cm

235

Afmeting transport L x B x H

2 x staander 82 x 135 x 50 blad 205 x 78 x 4

Transport Gewicht

standers 13,5 kg balken 3 x 1,5 kg blad 22 kg doek 4 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding