Eenvoudig op te bouwen en toch een luxe uitstraling

Markthuisjes zijn hét ideale alternatief voor de eenvoudige marktkraam en voordeliger dan een partytent! Een markthuisje is waarschijnlijk hét perfecte onderkomen voor jouw geplande activiteit of evenement als je op zoek bent naar betaalbare luxe. Markthuisjes zijn bijna volwaardige houten kramen. Het dak bestaat uit waterdicht zeil dus je blijft droog. Verder ziet een markthuisje eruit als een leuk chaletje of een kleine blokhut.

Overal op te bouwen

Markthuisjes zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig kunnen worden opgebouwd en al met een grote bus te vervoeren zijn. Dit betekent dat het ook mogelijk is om de markthuisjes zelf op te halen en te plaatsen op een locatie naar keuze. Bovendien is dit de goedkoopste optie. De houten ombouw is eenvoudig op het metalen frame te klikken. Door de raampjes aan weerszijden houdt u goed overzicht terwijl je wat beschut bent tegen de wind.

Wanneer gebruikt ik de markthuisjes?

Markthuisjes lenen zich uiteraard voor kerstmarkten. Door de uitstraling van deze lichte markthuisjes passen ze perfect in een winters tafereel en dragen ze al snel bij aan de kerstsfeer. Maar de markthuisjes kunnen op tal van evenementen worden ingezet! Je kunt er bijvoorbeeld een oliebollenkraam van maken, ze als informatiepunt inzetten of zomerse cocktails uit verkopen alsof het een strandhuisje is! De mogelijkheden zijn eindeloos!

De standaard in marktkraamverhuur!

Bij Withagen-attractieverhuur kun je ook terecht voor traditionelere marktkramen. Met een marktkraam van 3 meter breed heb je heel wat plek om uw spullen uit te stallen. Voor binnen is er ook een kleinere luxe mini marktkraam. Deze is volledig met doek afgewerkt in plaats van met zeil. Alle marktkramen zijn voorzien van een mooi rood-wit motief waardoor je een mooie en vrolijke kraam huurt waar het publiek graag bij zal komen kijken.