kersthuisje

kersthuisje

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: MK-2015.01 Categorieën: , ,

Uniek kersthuisje huren?

Val direct op tijdens een Kerstmarkt door een uniek kersthuisje te huren bij Withagen-attractieverhuur! Door de volledig houten ombouw zijn deze marktkramen volledig in de kerstsferen omgetoverd. Hierdoor waant iedere marktbezoeker zich direct op een ware kerstmarkt! Daarnaast kunt u bij ons ook meerdere kerstkramen huren, zodat u er één geheel van kunt maken op uw evenement.

Zoekt u een plek waar u geheel in stijl koek & zopie, glühwein of leuke kerstaccessoires kunt verkopen? Dan is deze kerstkraam de ideale optie! Door het gebruik van hout wordt de kraam omgetoverd tot een waar kersthuisje met de echte wintersfeer! Versier de kraam bijvoorbeeld met wat kerstverlichting of kersttakken en u bent klaar voor de verkoop!

Kerstkraam van hoge kwaliteit

Niet alleen zien deze kersthuisjes er prachtig uit waardoor ze heel mooi staan op bijvoorbeeld een kerstmarkt, ze zijn ook erg stevig. Het metalen frame biedt volop steun en de kerstkraam wordt in het midden nog extra ondersteund. De houten ombouw geeft extra beschutting tegen wind, regen en sneeuw. Met deze kersthuisjes zit u dus ook tijdens de koude winterdagen goed!

Withagen; van alle markten thuis!

In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vindt u niet alleen de leukste spellen en attracties. Ook wie op een braderie of markt iets wil verkopen kan bij ons terecht. U kunt dus één van onze kersthuisjes huren, maar ook na deze leuke periode bieden wij diverse marktkramen die ingezet kunnen worden voor diverse evenementen. Op deze manier is Withagen in ieder seizoen van alle markten thuis!

Extra informatie

Lengte in cm

320

Breedte in cm

165

Hoogte in cm

240

Afmeting transport L x B x H

Afmetingen marktkraam 3 meter + 2x wand (225x161x5) +2x schot (71x256x5)

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding