Kerstvrouw

Kerstvrouw

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: KERSTVROU Categorieën: ,

De leukste hostess tijdens Kerstmis!

Minder bekend dan de kerstman maar daarom zeker niet minder gezellig is deze bijzondere dame. De kerstvrouw zal met haar stralende verschijning alle gasten hartelijk welkom heten en op elk feestje een vrolijke kerstsfeer maken. De kerstvrouw heeft net als de kerstman een rode outfit met natuurlijk een kerstmuts! Sommige kinderen vinden de kerstman een beetje eng door zijn baard, maar de kerstvrouw is voor veel kinderen minder eng!

Kerstkoppel op uw evenement?

Wat voor evenement u ook organiseert, zodra de kerstdagen in zicht komen verlangt iedereen naar kerstdecoratie en kerst animatie. Extra leuk is het dan om zowel de kerstman als de kerstvrouw op uw evenement tussen de bezoekers te laten lopen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden!

Arreslee of kersttrein?

De kerstman gebruikt natuurlijk zijn arreslee met rendieren om bij alle huizen langs te gaan. Wilt u echter uw gasten in kerstsfeer laten reizen kies dan voor een van onze kersttreinen. Deze treinen zijn prachtig verlicht en speciaal aangekleed met vrolijke kerstdecoratie. U kunt zelfs de kerstman laten mee rijden.