Kerstman

Kerstman

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: KERSTMAN Categorieën: ,

De kerstman op bezoek?

Als december op zijn eind loopt kijkt iedereen uit naar de kerstdagen. Zou de kerstman pakjes brengen en eet hij van de kerstkoekjes die je voor hem hebt klaargezet? Wie zeker wil zijn van een bezoekje van de kerstman kan hem ook huren! Als je de kerstman huurt komt hij zeker langs!

Kerstman op uw evenement?

Organiseer je iets in een winkelcentrum of ben je op zoek naar animatie voor jouw evenement dan kun je de kerstman huren. Met een kerstman op jouw evenement kun je reclame maken en je brengt bezoekers ook gelijk in kerststemming. De vrolijke “Ho ho ho, fijne kerstdagen!” zal voor veel vrolijke bezoekers zorgen!

Oplossingen op maat!

Niet elk evenement is even groot en ook het budget verschilt per evenement. Maar wij denken graag met jou mee! Kies er bijvoorbeeld voor om zelf voor kerstsfeer te zorgen door zeef een kerstmanpak aan t trekken. Met dit kerstkostuum kunt u zelf kerstman spelen! En voor de grote evenementen waar de kerstman het alleen misschien niet aan kan huur je naast de kerstman, ook de Kerstvrouw in. Zo kunnen ze samen bezoekers gedag zeggen en meer mensen in kerststemming brengen in korte tijd!