Kinder kersttrein

Kinder kersttrein

Excl. BTW al vanaf 875,00

Artikelnummer: A-2015.11 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Voor de Kerstdagen en de weekende geld een toeslag
x 195.00

Een leuke kersttrein huren?

Een kersttrein kan jouw winterevenement extra sfeer te geven? Voor kerstmarkten of andere gelegenheden waarbij je jouw bezoekers wilt verbazen en vermaken, is het ideaal om dit prachtige kersttreintje te huren. Je kunt bezoekers zo een leuke rondrit over de kerstmarkt aanbieden of meerdere locaties met elkaar in verbinding stellen. 

Chauffeur

Deze mega unieke kinder kerst trein wordt altijd gehuurd inclusief chauffeur, deze zit bij de prijs inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken op de dag van uw evenement. De trein rijdt veilig rond op de locatie.

Alleen voor kinderen?

De kinder kersttrein is speciaal bedoeld om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De kinder kersttrein is voorzien van allerlei veiligheidssystemen zodat ook jonge kinderen mee kunnen rijden. Ook ouders kunnen meerijden met de kinder kersttrein. Maar je kun er ook voor kiezen om naast de kersttrein mee te lopen; deze gaat niet harder dan 5 km/u.

Kersttrein in het winkelcentrum

Een kersttrein maakt niet alleen een kerstmarkt compleet maar hij kan ook worden ingezet in bijvoorbeeld een winkelcentrum! Een trein huren in kerstthema en deze laten rijden in een winkelcentrum zal de bezoekers onmiddelijk in kerstsfeer brengen. De kinder kersttrein is elektrisch en zorgt dus niet voor uitlaatgassen in het winkelcentrum. Uiteraard komt er wel echte rook uit de schoorsteen op de locomotief. Met een opblaasbare kerstman kun je een winterfair of kerstmarkt nog verder aankleden. Of laat een kerstman meegaan met de kinder kersttrein!

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

12

Aantal gebruikers tegelijk

24

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1020

Breedte in cm

105

Hoogte in cm

185

Spanning in volt

12 volt

Vermogen in watt

oplader 230 volt

Afmeting transport L x B x H

Draaicirkel van de trein is 5,5 meter

Transport Gewicht

Locomotief 750 kg 4 wagons totaal 470 kg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend