Een treintje huren voor een topevenement!

Wanneer je op een evenement jouw gasten wilt vervoeren van de ene naar de andere locatie kunt u hiervoor een treintje huren. Met de Treinexpress is dit een waar genot. Onze treintjes lijken op echte treinen maar rijden gewoon op wielen. Ze hebben dus geen rails nodig maar rijden gewoon over de openbare weg. Je kunt een treintje huren als pendeldienst voor personenvervoer tussen verschillende haltes op een open dag, maar bijvoorbeeld ook voor een leuke stadsrondrit. Zo heeft u een toeristentrein die u kunt gebruiken voor onder andere citymarketing of bij specifieke evenementen. Bovendien zien niet alleen de treinen er prachtig uit, ook de bestuurder van de trein komt in volledig uniform op het evenement. Zo worden jouw gasten op professionele wijze en volledig in stijl vervoerd. De bezoekers van ieder evenement zullen graag een ritje maken!

Ook voor binnen!

Ook voor een indoor-evenement kun je bij ons en treintje huren. Dit is echter wel alleen mogelijk met onze mini express kindertrein. Dit treintje is volledig elektrisch maar ziet eruit als een klassieke stoomtrein die niet zou misstaan in het treinmuseum. Zo komt er rook uit de schoorsteen, draaien de wielen zoals bij een echte trein, is er een stoomfluit en maakt de trein echte treingeluiden. De snelheid van dit treintje is bewust beperkt zodat het veilig tussen o.a. winkelend publiek kan rijden.

Een treintje huren voor ieder thema

De treintjes zijn inzetbaar voor groepsvervoer op diverse evenementen met verschillende thema’s. Je kunt kiezen om er bijvoorbeeld een kersttrein van te maken die over de kerstmarkt rijdt, of maak er een heuse pakjestrein met Pieten van tijdens Sinterklaas. Ook kun je het treintje huren voor een bruiloft of vrijgezellenfeest. De treinexpress is zelfs geschikt voor rolstoelvervoer! Door enkele banken te verwijderen uit de trein kan plaats gemaakt worden voor een of meerdere rolstoelen. Zo kan iedereen genieten van een ritje met dit leuke treintje!