Treinexpress 30 personen

Treinexpress 30 personen

Excl. BTW al vanaf 675,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 15.00
x 135.00

Plezier voor jong en oud

Iedereen wordt weer even kind wanneer je een treintje huurt voor jouw evenement. Laat je lekker zorgeloos rond rijden in deze geweldige trein. Neem plaats in één van de wagonnetjes en geniet van het uitzicht. Met deze trein kun je 30 personen tegelijkertijd van punt A naar punt B brengen. Uiteraard kun je dit treintje ook huren voor evenementen. Dit treintje heeft het uiterlijk van een oude stoomlocomotief, maar rijdt gewoon op wielen. Hierdoor kan het op vele locaties worden ingezet!

Chauffeur

De trein besturen vraagt professionaliteit en ervarenheid, daarom huurt u direct al de chauffeur van de trein bij het huren van de trein. De chauffeur zorgt ervoor dat uw bezoekers op een veilige manier rond gereden worden.

Treintje huren voor een evenement

De trein is niet alleen een leuke wijze van personentransport en als pendeldienst, het is ook een blikvanger op elk evenement. Zo stal deze trein al de show tijdens de start van de Tour de France en was de trein te zien tijdens het WK roeien. De trein is zelfs verschenen in het tijdschrift Panorama.

Kan ik het treintje van Withagen ook langere tijd huren?

Het is ook mogelijk om dit treintje voor een langere periode te huren tijdens een meerdaags evenement. Je kunt ook meerdere treintjes tegelijk laten rijden, zoals de Treinexpress 52 personen of de Wattmann kindertrein. Informeer naar de meerdaagse prijs.

 

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

30 volwassenen

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

140

Hoogte in cm

230

Vermogen in watt

Diesel trein

Afmeting transport L x B x H

20 meter

Transport Gewicht

Locomotief 1340 kg wagons per stuk 600 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Killometerkosten € 1,75 Per gereden Kilometer