Groep 8 fuif

Einde van de basisschool

Het jaar is voorbij, je hebt de Cito-toets gemaakt en gaat naar een nieuwe school, wat ontzettend spannend! Een grotere school, nieuwe vrienden, heel veel boeken en veel meer vakken. Om de basisschooltijd goed af te sluiten kan een groep 8 fuif natuurlijk niet ontbreken!

Actief op de fuif

De musical is voorbij, alle familie heeft ervan genoten, tijd voor een feestje dus! Bij een groep 8 fuif moeten er natuurlijk wel leuke dingen te doen zijn. Wat dacht je van een stormbaan op het schoolplein, of leuke sportspelletjes die je kan doen met al je vriendjes? Dat maakt de groep 8 fuif toch helemaal compleet!

Stormbaan

Bij Withagen-attractieverhuur is er een ruim aanbod van stormbanen. Ideaal voor de groep 8 fuif dus! Of een (dubbele) kantelmuur, hoe cool is dat? De kinderen zullen zich zo helemaal vermaken en de leraren hebben er geen omkijken meer naar.

Entree met de trein

Het entree van de achtstegroepers nog leuker maken? Laat ze van een parkeerplaats met een treintje naar de locatie brengen, welk kind vind dat nou niet leuk?! Bij Withagen-attractieverhuur kunnen er treinen gehuurd worden die de kinderen op een veilige en leuke manier naar de groep 8 fuif brengt! Vragen over de mogelijkheden, neem vooral contact met ons op!