Opblaasbare glijbanen huren

Wie kinderen heeft belandt vaak in de speeltuin. Een van de favoriete speeltoestellen van kinderen is altijd de glijbaan. Soms een beetje eng en hoog maar het naar beneden glijden geeft de kinderen zoveel plezier dat ze toch steed weer van de glijbaan willen glijden. Maar wat nu als er geen glijbaan is op jouw evenementenlocatie en je wel veel kinderen verwacht? Dan kun je gelukkig ook een opblaasbare glijbaan huren!

Hoe zet je een opblaasbare glijbaan op

Een opblaasbare glijbaan huren maakt het mogelijk om een enorme glijbaan op jouw feest of evenement te hebben. Je kunt deze door ons laten opzetten maar het kan ook zelf. Belangrijk is dat er voldoende ruimte is voor de glijbaan zelf, maar ook genoeg ruimte eromheen zodat kinderen na het glijden weer naar boven kunnen. Glijbanen zijn er in veel verschillnde vormen en maten maar zorg ervoor dat een opblaasbare glijbaan altijd stevig vast staat. Sla haringen in de grond indien dit nodig is om het kussen vast te zetten.

Het water in glijden

Een opblaasbare glijbaan kan ook worden geplaatst aan de waterkant of zelfs op het water. Zo kun je vanaf de glijbaan zo het water in glijden. Of je hebt een leuk drijvend speeltoestel in je zwembad waarop iedereen zich kan vermaken.

Glijpret voor jong en oud

Een opblaasbare glijbaan geeft niet alleen veel plezier aan kinderen. De opblaasbare glijbanen van Withegan-attractieverhuur vallen ook bij menig volwassene in de smaak! Dus glij samen met je kind van de mega glijbaan naar beneden. Of kies allebei een kant en ga tegelijk van start op de reuze opblaasbare glijbaan.