Spingkussen hureb St. Willebrord

Op zoek naar een springkussen of stormbaan?

Wie iets te vieren heeft of gewoon een leuk evenement wil organiseren moet natuurlijk ook zorgen voor leuke activiteiten. Een stormbaan of springkussen doet het bij alle leeftijden goed. Maar ook voor populaire attracties zoals een draaimolen of trampoline kun je bij Withagen-attractieverhuur terecht.

Sprinkussen huren in St. Willebrord of ‘t Heike?

St. Willebrord is bij veel mensen beter bekend als ‘t Heike. Elk jaar komen er uit de regio veel mensen naar de diverse evenementen zoals de kermis of de braderie. Wil jij zo’n evenement extra leuk maken dan huur je natuurlijk een leuke attractie of springkussen in Bergen op Zoom bij Withagen-attractieverhuur. Bijna al onze springkussens en attracties kun je zelf afhalen. Bergen op Zoom is maar 25 km van St.Willebrord. Een leuk springkussen plaatsen in ‘t Heike is dus zo geregeld!

Maak van je communiefeest een bijzondere dag!

Een communie is natuurlijk een bijzonder moment. Na een lange voorbereiding op school of in de parochie is de eerste heilige communie de volgende stap voor veel katholieken. Voor kinderen is dit natuurlijk erg spannend en als je kind dan met succes de heilige communie doet mag dit natuurlijk goed gevierd worden met de hele familie! Als ouder doe je op zo’n dag alles voor het jong, dus zoek je een leuk springkussen waarop ze lekker hun energie kwijt kunnen. 

Het grootste assortiment in de regio

Withagen-attractieverhuur heeft het grootste aanbod springkussens stormbanen en kermisattracties uit de regio. Bij ons kun je dan ook altijd een geschikte attractie huren voor jouw evenement. Bovendien geven wij altijd en een duidelijke gebruikshandleiding mee en zijn er geen verborgen kosten. Alles wat je nodig hebt om een attractie of springkussen te gebruiken zit inbegrepen in de prijs. Spring jij binnenkort op het Frozen springkussen of draai je rondjes op de draaimolen met kassa? Met de speeltoestellen van Withagen-attractieverhuur maak je van jouw feest, evenment, kermis of braderie een succes voor jong en oud!