Introductie week

Vakantie voorbij

Na het eindexamen is ook de lange zomervakantie voorbij gevlogen. Maar niet getreurd, de studententijd gaat beginnen! De eerste week gaan de studenten nog niet studeren want er staat heel iets anders op de planning. Het is tijd voor de introductieweek! Samen met medestudenten en alle docenten beleven jullie een super spannende maar vooral hele leuke week.

Activiteiten

Maar hoe kun je het beste de introductieweek organiseren? En wat ga je allemaal doen? Een hele week vol met activiteiten en gezelligheid. Het organisatieteam van de introductieweek zal de week willen vullen met leuke activiteiten, maar dit is nog best een uitdaging. Wij van Withagen- attractieverhuur helpen je daar graag bij! Wat dacht je van verschillende teambuilding spellen, een stormbaan of over het water lopen met een bal? Het is tenslotte de bedoeling dat de studenten een leuk beeld krijgen van de opleiding én de school!

Stormbaan

Bij een stormbaan denken de meeste mensen aan een paar balken waar je overheen moet lopen en een net waar je onder door moet klimmen, maar dat is toch niet leuk voor een introductieweek? Bij Withagen-attractieverhuur beschikken we over verschillende stormbanen die echt leuk en uitdagend zijn voor de nieuwe studenten. Zoals bijvoorbeeld de cross over stormbaan.

Spellen

Op een introductieweek wil je natuurlijk dat iedereen elkaar leert kennen en dat er nieuwe vriendschappen gesloten worden. Dat kan bijna niet beter dan door spellen met elkaar te spelen, teams te vormen én tegen elkaar strijden. Bij Withagen-attractieverhuur is er een breed aanbod in spellen die perfect zijn voor het organiseren van een introductieweek!

Waterpret

Is er een meer of waterplas aanwezig op de locatie waar de introductie gehouden wordt? Perfect! Laat de studenten elkaar de strijd aangaan met de aqua bal! Een grote bal waar je in moet rennen over het water. Een leuke en super uitdagende race; wie wordt de snelste op het water tijdens de introductieweek? Heeft u vragen over de activiteiten en benodigdheden voor de introductieweek? Schroom niet en neem contact met ons op!