Zigzag tunnel

Zigzag tunnel

Excl. BTW al vanaf 375,00

Artikelnummer: SK-2020.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Klim over elkaar heen in de zigzag tunnel

Ben je op zoek een spectaculair spelkussen voor een feest, event of een zeskamp? Probeer de zigzag tunnel van Withagen-Attractieverhuur. Zigzag jezelf naar het einde van de tunnel! De zigzag tunnel van Withagen-Attractieverhuur is perfect om iemand uit te dagen want op dit spelkussen speel je tegen elkaar. Wie zal er winnen? Wie zal er het einde van de tunnel halen? Dit spelkussen bevat verschillende tunnels en obstakels om je de hele dag in te vermaken. Probeer de zigzag tunnel nu uit!

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Withagen-Attractieverhuur. De zigzag tunnel heeft meerdere uitgangen en onderbrekingen tijdens de hindernisbaan. Hierdoor kunnen kinderen en volwassenen nooit vast komen te zitten. Ook beschikt de zigzag tunnel over een net aan de bovenkant van de trap. Zo kan er nooit iemand van afvallen. Alle attracties die we verhuren zijn uitvoerig gecontroleerd zodat we zeker weten dat de zigzag tunnel veilig is voor iedereen. Ook worden al onze attracties in Nederland geproduceerd wat betekent dat wij alleen maar hoogwaardige attracties leveren.

Enorm assortiment

Wist je dat de zigzag tunnel ook gekoppeld kan worden met andere stormbanen? Zo kun je eindeloos combineren totdat je de perfecte stormbaan hebt gecreëerd. Withagen-Attractieverhuur heeft een enorm assortiment met verschillende hindernisbanen en spelkussens. Ontdek de mogelijkheden en reserveer vandaag je attractie nog!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

2

Lengte in cm

2250

Breedte in cm

470

Hoogte in cm

330

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 W 3 x

Afmeting transport L x B x H

1x –> 0,9 m x 1,6 m 2x –> 1,2 m x 1,5 m

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

3 x haspel 40 meter

3 x blower 1500 watt

12x Pion

16x haring met hamer

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding