Dubbele kantelmuur

Dubbele kantelmuur

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: SK-2020.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Kantelmuur huren

Een kantelmuur is een spectaculaire hindernis en geschikt voor ieder event, feest of zeskamp! Neem een aanloop en gooi jezelf zo hard mogelijk tegen de opstaande muur. Hierdoor zal de muur omkantelen en beland je aan de andere zijde.

Dubbele kantelmuur

Bij kantelmuur is het de bedoeling om met een flinke vaart tegen de muur te lopen. Vervolgens kantel je naar de andere kant van het kussen. Een nieuwe variant op de normale kantelmuur is de dubbele kantelmuur van Withagen-Attractieverhuur! Bij de dubbele kantelmuur ren je aan één kant tegen de muur op maar kantelt de muur automatisch terug wat dus betekent dat je niet helemaal naar de andere kant hoeft te lopen. Dubbel zoveel renplezier dus!

Veiligheid

Omdat veiligheid voorop staat bij Withagen-Attractieverhuur, hebben we ook de dubbele kantelmuur zo veilig mogelijk geproduceerd. Omdat de muur dus aan beide kanten kan kantelen zijn er netten aan de onderkant vastgemaakt. Zo voorkomen we dat er kinderen onder de kantelmuur kunnen komen. Omdat al onze stormbanen worden gemaakt in Nederland kunnen wij zeggen dat wij alleen maar goedgekeurde en hoogwaardige attracties leveren.

Kun jij hem aan?!

Denk jij dat jij veilig aan de overkant kan komen? Probeer de dubbele kantelmuur uit op je volgende feestje. Of combineer de dubbele kantelmuur met andere spelkussens en vorm een complete stormbaan! Bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit springkussens tegen de scherpste prijzen. Wil je graag advies over de mogelijkheden van de dubbele kantelmuur? Neem gerust contact op.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1400

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

800

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

1500 W

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding