Een spelkussen huren

Een spelkussen huren is een leuke toevoeging aan ieder evenement! Denk bijvoorbeeld aan een fanatieke sportdag, kinderspeeldag of bij een zeskamp. Hoe jong of oud je ook bent; een stormbaan blijft altijd leuk. Bij Withagen-attractieverhuur bieden wij dan ook een breed assortiment aan stormbanen en andere spelkussens om ieder event tot een topevent te maken!

Bij Withagen-attractieverhuur kun je diverse soorten spelkussens huren. Denk hierbij aan onder andere een opblaasbare klimwand, de populaire bungee run en diverse stormbanen.

Waarom een spelkussen huren bij Withagen-attractieverhuur?

Wanneer u een spelkussen huurt bij Withagen-attractieverhuur ben je verzekerd van topkwaliteit en een zeer goede service. Bij al onze attracties wordt u dan ook voorzien van de nodige instructies, zodat u de attracties op een veilige en verantwoorde manier kunt opzetten en gebruiken.

Bij ons ben je verzekerd van een ruime keuze. Met meer dan 20 spelkussens is er voor ieder wat wils. Withagen-attractieverhuur heeft een jarenlange ervaring met de verhuur van springkussens, spelkussens en stormbanen. Zo kunnen wij jou adviseren over de mogelijkheden en is het zelfs mogelijk diverse kussens aaneen te schakelen. Verder beschikken we ook over stormbanen in diverse thema’s waaronder een Vrachtwagen Hindernisbaan waarmee je jouw evenement nóg een tikkeltje specialer kunt maken.