Hindernis obstakelbaan

Hindernis obstakelbaan

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: SK-2010.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Een hindernisbaan huren is altijd een succes!

Open dag, sportdag, jubileum of ander groot evenement? Dan is het zeker leuk om een stormbaan te huren! Voor jong en oud is dit een groot succes. Want deze hindernisbaan blijft ongeacht je leeftijd altijd leuk en uitdagend! Ook het kijken naar de deelnemers is voor veel mensen een leuke bezigheid.

Een echte uitdaging!

Stormbanen zijn is niet alleen bedoeld om de fitheid te testen, maar ook om de teambuilding te boosten of de competitie aan te wakkeren. Help elkaar over de diverse obstakels om zo allebei aan de andere kant te komen of zorg juist dat je sneller gaat dan je tegenstander! Deze hindernisbaan beschikt over 2 netten waar onderdoor getijgerd dient te worden. Daarnaast zijn er gaten waar je doorheen moet klimmen. En alsof dat niet genoeg is moet er ook een muur worden bedwongen. Ben jij het snelste?. Je kunt altijd een eigen spel bedenken want er zijn geen regels op deze leuke opblaasbare hindernisbaan!

Hindernisbanen in diverse themas

Withagen-attractieverhuur heeft een enorm assortiment en we zijn er zeker van dat we ook voor jouw evenement de leukste speeltoestellen hebben. Zo hebben we hindernisbanen in allerlei thema’s. Voor transportbedrijven en vrachtwagenfanaten is er bijvoorbeeld het vrachtwagen springkussen voor een logistiek thema. Of duik het oerwoud in met de jungle run hindernisbaan.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1300

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

300

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1 x 1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 80 x 80 cm

Transport Gewicht

240 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

6x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding