Hangbrug hindernisbaan

Hangbrug hindernisbaan

Excl. BTW al vanaf 245,00

Artikelnummer: SK-2010.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Springkasteel hindernisbaan voor dappere helden

Met een springkasteel hindernisbaan word je mee teruggenomen naar de Middeleeuwen en deze hindernisbaan past onder andere goed op een evenement voor ridders en prinsessen. Deze opblaas stormbaan zit boordevol klimplezier en is een echte blikvanger op ieder evenement. Wie komt het snelst over deze hindernisbaan?

Welke gevaren kom je tegen?

De hangbrug hindernisbaan daagt je uit om eerst een steile helling te beklimmen. Daarna moet je via een net de overkant proberen te bereiken. Maar pas op! Van onder het net loeren krokodillen naar de overstekende ridders en prinsessen. Tot slot kan er naar beneden worden gegleden en is de overkant veilig gehaald!

De leukste opblaas stormbanen voor elk thema

Een opblaas stormbaan is bijna onmisbaar op elk evenement. Op een stormbaan kunnen de kinderen hun energie kwijt en bovendien is een springkasteel hindernisbaan ook een mooie blikvanger op een evenemententerrein. Voor elk thema hebben wij dan ook een passende stormbaan. Wat dacht je van de western hindernisbaan voor de echte cowboys en cowgirls of de vrachtwagen hindernisbaan voor een evenement in het teken van transport en logistiek? Bij Withagen-attractieverhuur vind je een zeer divers aanbod aan unieke opblaas stormbanen. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan andere spelkussens. Bekijk hier het volledige assortiment.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1350

Breedte in cm

380

Hoogte in cm

630

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 2000 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 110 x 90 cm

Transport Gewicht

375 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 xhaspel 40 meter

2 x blower 1500 watt

Download de handleiding
opblaasbaar kinder speelvliegtuigHindernis obstakelbaan