Stormbaan huren? Een gegarandeerd succes!

Wil je eens een stormbaan huren met een extra uitdaging? Met een opblaasbare hindernisbaan heeft u een spectaculaire attractie waar naast de gebruikers ook de toeschouwers van zullen genieten. Ook voor wat oudere kinderen en volwassenen hebben we fantastische stormbanen.

Stormbanen voor volwassenen en kinderfeestjes

We beschikken over een breed assortiment stormbanen. Zo hebben we stormbanen voor evenementen met volwassenen, maar ook voor kinderfeestjes. Voor volwassenen zijn de Tibby table en de mega balls een echte aanrader. Combineer de twee stormbanen om samen de ultieme stormbaan voor volwassenen te maken.

Op zoek naar een stormbaan voor kinderfeestje? Bekijk dan eens de kinder hindernisbaan en de hangburg hindernisbaan. Dit zijn zeer geliefde hindernisbanen op kinderfeestjes.

Diverse thema stormbanen beschikbaar voor elk evenement.

Bij Withagen-attractieverhuur kan je stormbanen huren voor elk evenement. Heeft u bijvoorbeeld een feest met als thema cowboys en indianen dan is de Western hindernisbaan een geweldige keuze. En voor een trekker trek festival hebben wij de unieke Trekkertrek stormbaan. U kunt dus voor ieder personeelsfeest, open dag, schoolfeest etc. de perfecte stormbaan huren en afhalen in Bergen op Zoom. Of u kunt ervoor kiezen om de stormbaan te laten bezorgen.

Meerdere stormbanen huren om te koppelen!

De stormbanen kun je ook koppelen aan diverse attracties om zo een langere stormbaan te maken. Als je hiervoor kiest wordt de obstakelbaan niet alleen langer, hij wordt ook een stuk lastiger. Probeer maar eens de snelste tijd neer te zetten op een stormbaan zoals de Jungle run XL. Of eindig je race over de stormbaan met een grote sprong vanaf de Base Jump.

De leukste stormbaan voor volwassenen en kinderen huur je bij Withagen-attractieverhuur!