Bewegende springkussens

Een springkussen saai? Een bewegend springkussen zeker niet!

Een springkussen of springkasteel kent iedereen wel. Wist je dat je naast gewone springkussens, ook een bewegend springkussen kunt huren? Door bepaalde gedeelten van het springkussenop te blazen met lucht, en vervolgens weer leeg te laten lopen, kan een springkussen bewegen.

Hoe werkt een bewegend springkussen?

Ga je bewegende springkussens huren dan wil je natuurlijk wel weten hoe dat werkt. Wij maken onderscheid tussen 2 typen bewegende springkussens. Het ene type is het bewegende springkussen waarbij een deel van het springkussen beweegt. Bij de happende krokodil bijvoorbeeld gaat alleen de bek open en dicht. Hierdoor kunnen kinderen worden “opgegeten” door de krokodil. Verslonden worden was nog nooit zo leuk!

Volledig bewegend springkussen huren bij Withagen-attractieverhuur

Er zijn ook bewegende springkussens te huur die in zijn geheel bewegen. Zo vind je bij ons ook een beweegbaar piratenschip. De golf waarop het schip rust gaat op en neer, zodat de kleine piraatjes aan boord het gevoel hebben dat ze echt op de golven deinen. Omdat het volledige kussen op en neer beweegt is het extra leuk maar moet je wel rekening houden met de extra ruimte die nodig is. Alle afmetingen vind je bij de producten en uiteraard huur je bij ons een bewegend springkussen altijd inclusief de benodigde haringen, touwen, gebruiksinstructies, timer en de benodigde blowers.