Toeristentrein huren

Wie een evenement organiseert voor een groot publiek moet natuurlijk zorgen dat het evenement genoeg te bieden heeft. Niet alleen moet er iets te zien, horen en beleven zijn op het evenement, ook de bereikbaarheid is belangrijk! Met een toeristentrein vervoer je bezoekers op jouw evenement effectief. Je hebt een extra attractie op jouw evenement en lost gelijktijdig een logistiek probleem op!

Een rondrit per toeristentrein

Een toeristentrein is een geweldig middel voor het maken van een rondrit. Zet deze personentrein bijvoorbeeld in als boulevardtrein om een rondrit langs bezienswaardigheden in jouw stad of gemeente te maken. Of geef een rondleiding met de trein op jouw open dag en voorkom dat mensen zelfstandig over het bedrijventerrein dwalen en op plaatsen komen waar ze niet mogen komen.

De toeristentrein als pendeltrein

Ook als pendeldienst is een toeristentrein een erg handig vervoersmiddel. Laat de trein bijvoorbeeld pendelen tussen de parkeerplaats en het evenemtent, of tussen verschillende evenementenlocaties. Bezoekers kunnen wat verder weg parkeren en toch al een unieke ervaring hebben vanaf het moment dat ze nog maar arriveren op de parkeerplaats. Met een toeristentreintje breng je bezoekers onmiddelijk in de jusite stemming!

Diverse treintjes bij Withagen-attractieverhuur

Bij Withagen-attractieverhuur vind je diverse toeristentreinen die allemaal met chauffeur kunnen worden ingehuurd. De chauffeur is volledig in kostuum en zorgt ervoor dat jouw bezoekers veilig vervoerd worden. Het is mogelijk om de treinen te voorzien van speciale reclame, of te versieren in thema. Zo kun je bijvoorbeeld voor unieke kersttreinen kiezen. Voor de brabantse wal is er ook de Brabantse Wallie trein. Zo’n op maat aangeklede trein kan ook op jouw evenement rijden, als je kiest voor een toeristentrein van Withagen-attractieverhuur!