Mini Express kindertrein

Mini Express kindertrein

Excl. BTW al vanaf 775,00

Artikelnummer: A-2015.01 Categorieën: , , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 135.00

Wat is de Mini-Express kindertrein?

De Mini-Express kindertrein is de coolste mini trein van Nederland en België. Zowel kinderen als (groot) ouders kunnen mee voor een ritje in onze Mini-Express! Doordat onze kindertrein op luchtbanden rijdt, kun je deze ook huren als je geen spoor ter beschikking hebt. De looks van de trein zullen dit echter niet verraden! De kindertrein trekt de aandacht bij iedere gelegenheid. Door de rook uit de schoorsteen en de draaiende wielen lijkt deze mini trein als twee druppels water op een echte stoomtrein; iets wat menig kinderhart doet kloppen! 

Chauffeur

Deze mini kindertrein wordt altijd verhuurd met chauffeur. Zo hoeft u op de dag van uw evenement geen zorgen te maken of de trein rijdt of niet. Op deze manier rijdt de trein altijd veilig met onze ervaren professionals.

Mini trein huren voor binnen?

De kindertrein wordt geheel elektrisch aangedreven en stoot dus geen uitlaatgassen uit. Mede doordat er met een lage snelheid van 5 km per uur wordt gereden is het veilig om met de kindertrein binnen te rijden. En door de goede wendbaarheid kan de mini trein overal rijden! Bovendien is het treintje voorzien van een anti botsing systeem aan voorkant van de locomotief.

Een kindertrein op maat

Deze prachtige elektrische mini trein is voorzien van allerlei extra’s zoals een geluidsysteem met aansluiting voor MP3, een schoorsteen waar echte rook uit komt, bewegende wielen met treingeluiden, een digitale en een mechanische luchthoorn en LED lampen in de wagons. Speciaal voor jou kunnen wij de mini trein tevens aanpassen naar een bepaald thema. Zo kun je er bijvoorbeeld een heuse kersttrein van maken. Ben je op zoek naar een pendeldienst voor een volwassener publiek kun je kijken bij de Treinexpress voor 30 personen of zelfs voor 52 personen. Informeer naar de meerdaagse prijs.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

12

Aantal gebruikers tegelijk

24 kinderen

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1020

Breedte in cm

105

Hoogte in cm

185

Spanning in volt

12 volt

Vermogen in watt

oplader 230 volt

Afmeting transport L x B x H

Draaicirkel van de trein is 5,5 meter parkeerplaats dient 10 meter lang te zijn

Transport Gewicht

Locomotief 750 kg 4 wagons totaal 470 kg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend