Tram huren 13 personen

Tram huren 13 personen

Excl. BTW al vanaf 700,00

Artikelnummer: A-2021.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 150.00

Waarom een Tram huren?

Wilt u een tram huren voor 13 personen? Deze Tram voor 13 personen is echt een uniek item in ons assortiment! Hoe gaaf is het wel niet om met deze tram uw gasten te vervoeren van A naar B? Behalve dat het een unieke uitstraling heeft, zijn er ook niet veel tram exemplaren in Nederland. Dus wilt u origineel uw gasten vervoeren, doe het met deze super unieke Tram 13 persoons.

Chauffeur 

Bij withagen attractieverhuur hoeft u zich geen zorgen meer te maken om wie de tram gaat besturen. Wij verhuren de tram namelijk altijd inclusief chauffeur. Op deze manier rijdt de tram altijd veilig rond op uw evenement.

Duurzaam

Behalve dat deze tram echt een toffe uitstraling heeft, is onze tram ook nog eens duurzaam. Onze tram is namelijk volledig elektrisch, dit vonden wij erg belangrijk bij het huren van een tram. Aangezien het steeds belangrijker wordt dat we aan het milieu moeten denken. Daarom vonden wij het belangrijk dat onze tram elektrisch is en hebben wij hier bewust voor gekozen.

Comfort

Als u deze tram bij ons huurt hoeft u zich geen zorgen te maken over te tram. Wij komen naar u toe met onze tram en verzorgen de ritten van de tram. Wij begrijpen dat u tijdens de rit lekker achterover wilt zitten. Dit kan ook! Er liggen heerlijke kussentjes op de banken en er hangen ook nog een mooie beeldschermen in de tram. Huur hier uw tram voor 13 personen!

Bent u met meer personen? Huur dan een tram voor 26 personen.

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

13

Lengte in cm

430

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

260

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

72 Volt DC

Afmeting transport L x B x H

430 x 180 x 260 cm

Transport Gewicht

1958 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend