Bungee Trampoline

Bungee Trampoline

Excl. BTW al vanaf 975,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 125.00

Hoog, hoger, hoogst!

Wanneer een gewone trampoline niet hoog genoeg gaat is een bungee trampoline huren zeker de volgende stap! Met deze trampoline spring je gemakkelijk tussen de 2 en 8 meter hoog. De elastieken vergroten de sprongkracht en lanceren u tot ongekende hoogte! Toeschouwers zullen versteld staan van de salto’s die gemaakt worden op de bungee trampoline.

Bungee trampoline huren; voor ieder evenement

De bungee trampoline biedt plezier voor jong en oud. We hebben speciale tuigjes voor de allerkleinsten. Door het aantal elastieken aan te passen kunnen ook volwassenen tot 100 kg trampoline springen. Hierdoor kun je voor zowel jong als oud deze bungee trampoline huren!

Volledig verzorgd door Withagen-Attractieverhuur

Deze topattractie is de blikvanger op ieder evenement en biedt urenlange fun aan iedereen. Je hoeft alleen een locatie van stroom te voorzien en wij regelen alles voor je. De bungee trampoline huur je altijd inclusief de deskundige begeleiding van Withagen-attractieverhuur. Wij zorgen tevens voor de dranghekken rond de bungee trampoline. Op deze manier kan er veilig worden gesprongen en hoef je je nergens druk om te maken. Naast de bungee trampoline kun je bij ons ook een multi trampoline huren waar met 6 kinderen tegelijk kan worden gesprongen. Op deze manier zorg je voor springplezier voor iedereen!

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

4

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

2 uur

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

1200

Hoogte in cm

800

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Transport Gewicht

1840 kg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 xHaspel met 4 stekkers aansluitingen+ 1 euroverloopstekke

Download de handleiding