Rasechte Topattracties!

Rasechte topattracties huur je bij Withagen-attractieverhuur

Om attracties van topkwaliteit te kunnen garanderen huurt u bij Withagen enkel attracties met het RAS attractieverhuur keurmerk. De mooiste springkussens, de grootste stormbanen en de leukste spellen met de hoogste norm voor veiligheid huurt u dan ook bij Withagen-attractieverhuur.

Wat is het RAS attractieverhuur keurmerk?

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoreit, ook wel NVWA heeft voor attracties regels opgesteld waaraan deze moeten voldoen in het Register Attractie- en Speeltoestellen. Attracties krijgen een RAS-nummer waarmee gemeente’s de veiligheid van een attractie kunnen beoordelen.

Wilt u weten hoe u als gemeente toegang kan krijgen tot deze gegevens? Kijk dan in de handleiding Register Attractie- en Speeltoestellen. Withagen-attractieverhuur zorgt ervoor dat alle attracties veilig en goed onderhouden zijn conform het RAS attractieverhuur keurmerk. Met een RAS-attractie van Withagen heeft u de zekerheid van een topattractie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Moet ik zelf iets doen voor het huren van een RAS-attractie?

Stel u wilt een rodeostier of bungee- trampoline huren. Moet je dan letten op het RAS-nummer? Dat is bij Withagen-attractieverhuur niet nodig! Al onze attracties zijn gekeurd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van rasechte topattracties, zonder zorgen. Withagen-attractieverhuur is de nummer 1 in RAS attractieverhuur voor Bergen op Zoom en ver daarbuiten.

Kijk hier voor het volledige assortiment