Multiplay leger springkussen

Multiplay leger springkussen

Excl. BTW al vanaf 150,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.

Multiplay leger springkussen

Bij de ingang van dit unieke springkussen houdt een stoere soldaat de wacht, terwijl een indrukwekkende tank op het dak staat. Binnenin vindt u verschillende hindernissen waar de kinderen mee kunnen spelen, waardoor ze een gevoel krijgen alsof ze zelf in het leger zitten. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn voorzien van full color geprinte delen, wat de beleving van dit springkussen uniek maakt.

Kenmerken van het multiplay leger springkussen 

Dit springkussen is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het is ook vol met functies die kinderen urenlang bezig zullen houden. Het bevat een glijbaan, een legernet, en verschillende obstakels die kinderen kunnen overwinnen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik, waardoor het veilig en betrouwbaar is voor elk kinderfeestje.

Een unieke en onvergetelijke ervaring 

Met het multiplay leger springkussen wordt elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring. Het biedt kinderen niet alleen de kans om te springen en te spelen, maar het stimuleert ook hun verbeelding en moedigt actief spel aan. Of je nu een kinderfeestje met legerthema organiseert of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je feestje op te vrolijken, het multiplay leger springkussen in de perfecte keuze. 

Leger springkussen huren?

Wacht nier langer en maak van je kinderfeestje met legerthema een onvergetelijke ervaring met ons muliplay leger springkussen. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur. Met het multiplay leger springkussen wordt elk feestjeeen spannende missie die kinderen niet snel zullen vergeten. Heeft u vragen over het multiplay springkussen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan met een team klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Maar ook in de FAQ kunt u wellicht al antwoord vinden op uw vragen.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

45 minuten

Lengte in cm

550

Breedte in cm

520

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding