Bumba kidszone

Bumba kidszone

Excl. BTW al vanaf 135,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 25.00
x 75.00

Bumba kidszone

Op zoek naar een springkussen speciaal voor de allerkleinsten? Het Bumba springkussen is overdekt, dus ook wanneer het regent maakt dit springkussen ieder feestje tot een groot succes! Het Bumba springkussen is ideaal qua afmetingen zodat deze ook geschikt is voor een feestje in de tuin.

Ballenspel

Samen met de ondeugende Bumba en zijn beste vriend Bumbalu kunnen de kinderen een fantastische dag beleven! Het is een ware ontdekkingstocht met een springgedeelte en de zweefballetjes als kers op de taart. De kleurrijke zweefballetjes zorgen voor heel veel speelplezier. Daarnaast stimuleert het alle zintuigen van de kinderen. Kijken, voelen en bewegen. Eén groot feest!

Zelf ophalen

Je kunt het Bumba springkussen zelf eenvoudig ophalen bij ons in Bergen op Zoom. In dat geval ben je ook zelf verantwoordelijk voor het transport van het springkussen. Hierbij is het belangrijk dat je met een degelijke auto het springkussen komt ophalen. Wij geven je natuurlijk een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee zodat je het springkussen gemakkelijk zelf kunt opzetten. Mocht je toch nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

Studio 100 assortiment

Bij Withagen-Attractieverhuur huur je de mooiste springkussens van Studio 100 in diverse afmetingen, thema’s en voor iedere doelgroep! Onze Studio 100 springkussens zijn altijd schoon, compleet veilig en gecertificeerd volgens de nieuwe veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

5

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

580

Breedte in cm

420

Hoogte in cm

320

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

100x70x80

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1 x haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding