Kinderfeestje in de tuin

De zomer komt er weer aan en toevallig ook de verjaardag van je kind. Hoewel het weer niet altijd meezit in Nederland kun je prima dit jaar een kinderfeestje in de tuin geven. Een voordeel: geen rotzooi binnen!

Buiten kinderfeestje organiseren

We weten allemaal dat kinderen en jarig zijn nogal een stressvolle combinatie kan zijn. Al weken van te voren stuitert je kind door het huis, de verlanglijstjes worden steeds uitgebreider én er moet een feestje voor de vriendjes en vriendinnetjes georganiseerd worden. Voorkom stress en begin op tijd met het organiseren van het kinderfeestje in de tuin.

Altijd tijd voor feest

Bij Withagen-Attractieverhuur is het altijd tijd voor een feestje. Wat voor een feestje het ook is, in ons grote assortiment aan attracties zit vast en zeker iets bij wat bij je past. Is je kind gek op clowns, goochelen of zingen? Geen probleem! Wil je liever een compleet springkussen in de tuin? Bij ons vind je alle attracties om een geslaagd kinderfeestje te organiseren.

Thema feestje

Naast de gebruikelijke springkussens hebben wij ook veel thema springkussens in ons springkussen verhuur. Denk hierbij aan het Multiplay leger springkussen, of de happende krokodil! Deze thema springkussens zijn een ideale toevoeging aan ieder kinderfeestje in de tuin.

Wij ontzorgen je graag

Wij nemen graag alle zorgen uit handen als het gaat om de attracties. Zo bezorgen we de meeste attracties en halen ze ook weer op. Ook worden de attracties door enthousiaste medewerkers begeleid! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag.