Paw Patrol springkussen

Paw Patrol springkussen

Excl. BTW al vanaf 135,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 80.00

Op avontuur met Paw Patrol!

Wie de serie op Nickelodeon kijkt weet natuurlijk dat dit reddingsteam van heldhaftige puppies de spannendste avonturen beleeft in avonturenbaai. Als kind droom je er natuurlijk van om mee op avontuur te gaan met deze Nickelodeon puppies. Als je dit Paw Patrol springkussen huurt is dit mogelijk! Spring in het rond op dit springkussen in Paw Patrol thema. Maar dit prachtige springkussen biedt nog veel meer vermaak. Er kan ook geklommen worden en via de glijbaan glij je veilig weer naar beneden. Met dit leuke springkussen beleven kinderen hun eigen avontuur in de avonturenbaai!

Een overdekt springkasteel huren van je Paw Patrol

Met een bijzonder springkussen op jouw evenement zullen je bezoekers zich extra amuseren. En als de kinderen het naar de zin hebben dan zijn ouders ook tevreden. Met de vele speelmogelijkheden op dit springkussen is dit de favoriet bij veel jeugdige Nickelodeon kijkers. Dit Paw Patrol springkussen is geen gevaarlijk multiplay springkussen zoals in het nieuws zijn verschenen! Al onze kussens zijn gekeurd en gecertificeerd door een erkende keuringsinstantie. Je huurt dus een springkussen waar je zorgeloos je kinderen op kunt laten spelen.

Een springkussen op de juiste manier huren

Bij het huren van een springkussen zoals het Blaze springkussen of het oceaan springkussen zijn er een aantal zaken om op te letten. Gelukkig helpen wij jou hierbij. Als je een springkussen huurt bij ons krijg je alle benodigde artikelen mee, en een duidelijke handleiding zodat het eenvoudig is om zelf het springkussen op te zetten. Een springkussen huren en afhalen in Bergen op Zoom is dan ook de goedkoopste optie.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

460

Breedte in cm

485

Hoogte in cm

375

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Transport Gewicht

116 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

etui met 8 x haring en hamer

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding