Unicorn springkussen

Unicorn springkussen

Excl. BTW al vanaf 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 25.00
x 80.00

Een unicorn springkussen voor de eenhoorn liefhebber

Eenhoorns zijn populaire dieren en menig kind wordt enthousiast van een unicorn. Je kent de dieren misschien vooral van opblaasbanden en luchtbedden, maar deze opblaabare unicorn biedt nog veel meer plezier. Op dit unicorn springkussen kun je samen met je vriendjes springen en spelen wat zorgt voor nog meer fun!

Voor weinig geld, eenvoudig heel veel fun?

Deze prachtige blikvanger n eenhoorn thema is een fantastische variant op de multiplay kussens. Omdat je niet alleen kunt springen op dit mooie unicorn springkussen, maar ook kunt klimmen en glijden,  is dit springkasteel extra veelzijdig. Het biedt dus heel veel speelplezier en uitstraling aan uw evenement zonder dat je er veel voor moet betalen. Het springgedeelte is lekker groot en de trap en glijbaan zijn precies goed om zicht te hebben op de ingang. Kinderen kunnen in dit unicorn springkasteel klimmen en glijden zonder dat ze het springkussen verlaten. Hierdoor en dankzij de doorzichtige netten rondom kun je makkelijk toezicht houden en is de kans op ongelukken minimaal.

Feestje in het springkussen!

In dit super gave unicorn spingkussen kunt u een feestje bouwen. U heeft namelijk als extra optie om de JBL box er bij te huren. Hij zit dan vast in het springkussen, dus in het springkussen kun genieten van de leukste liedjes, die je optimaal hoort. Dat is toch super leuk voor de kids om op die muziek te kunnen springen. Om het helemaal af te maken kunt u ook een super gave disco lamp erbij huren. Dit maakt het gehele feestje helemaal af.

Springkussen voor een feestje

Wie een evenement organiseert of een feestje geeft scoort met het huren van een springkussen altijd bij de jonge bezoekers. Zeker als een springkussen aansluit bij het thema zorgt een springkussen huren voor extra plezier. Voor een voetbalthema vind je bij ons bijvoorbeeld een leuk voetbal springkussen. En wie gaat voor een roze thema voor de meisjes kan kiezen voor het Barbie springkussen. Bij ons vind je het grootste assortiment springkussens voor elk evenement. Alle springkussens huur je standaard met blower, haspel en een gebruiksaanwijzing. Je kunt gelijk aan de slag.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

520

Breedte in cm

525

Hoogte in cm

475

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

140x90x90

Transport Gewicht

142 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding