Unicorn springkussen

Unicorn springkussen

Excl. BTW al vanaf 135,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 25.00
x 80.00

Unicorn springkussen huren

Veel kinderen worden enthousiast van een unicorn. Huur daarom nu een unicorn springkussen bij Withagen Attractieverhuur. Je kent de unicorn misschien vooral van de opblaasbanden en luchtbedden, maar deze opblaasbare unicorn biedt nog veel meer plezier. Op dit unicorn springkussen kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven.

Weinig geld voor veel fun

Deze prachtige blikvanger in eenhoorn thema is een fantastische variant op de multiplay kussens. Omdat je niet alleen kunt springen op dit mooie unicorn springkussen, maar ook kunt klimmen en glijden,  is dit springkasteel extra veelzijdig. Benieuwd naar nog meer van dit soort springkussens? Bekijk ook eens het Maya de Bij speelkussen en het Paw Patrol springkussen.Dit springkussen biedt dus heel veel speelplezier en uitstraling aan uw evenement zonder dat je er veel voor moet betalen. Het springgedeelte is lekker groot en de trap en glijbaan zijn precies goed om zicht te hebben op de ingang. Kinderen kunnen in dit unicorn springkasteel klimmen en glijden zonder dat ze het springkussen verlaten. Hierdoor en dankzij de doorzichtige netten rondom kun je makkelijk toezicht houden en is de kans op ongelukken minimaal.

Feestje in het springkussen!

In dit super gave unicorn spingkussen kunt u een feestje bouwen. Je hebt namelijk de extra optie om de JBL box er bij te huren. Die zit dan vast in het springkussen, dus in het springkussen kun je genieten van de leukste liedjes, die je optimaal hoort. Dat is toch super leuk voor de kids om op die muziek te kunnen springen. Om het helemaal af te maken kun je ook een super gave disco lamp erbij huren. Dit maakt het gehele feestje helemaal af. 

Unicorn springkussen huren bij Withagen Attractieverhuur

Wie een evenement organiseert of een feestje geeft scoort altijd met het huren van een unicorn springkussen bij jonge bezoekers. Zeker als een springkussen aansluit bij het thema zorgt een springkussen huren voor extra plezier. Voor een voetbalthema vind je bij ons bijvoorbeeld een leuk voetbal springkussen. En wie gaat voor een roze thema voor de meisjes kan kiezen voor het Barbie springkussen. Bij ons vind je het grootste assortiment springkussens voor elk evenement. Alle springkussens huur je standaard met blower, haspel en een gebruiksaanwijzing. Geinteresseerd in het huren van een unicorn springkussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Lengte in cm

520

Breedte in cm

525

Hoogte in cm

475

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

140x90x90

Transport Gewicht

142 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding