Taartje Springkussen

Taartje Springkussen

Excl. BTW al vanaf 85,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 40.00

Vier feest met deze taart

Met deze springkussen taart is jouw feest helemaal compleet. Dit springkussen ziet er niet alleen heel feestelijk uit, maar het is ook de enige taart waar je niet van aankomt maar juist van afvalt! Dit springkussen in de vorm van een taart ziet er niet alleen vrolijk uit maar is ook nog eens makkelijk te plaatsen.

Springkussen taart ook mogelijk als ballenbak

De springkussen taart ziet er zo al erg feestelijk uit. Maar… het wordt nog leuker wanneer de taart gevuld wordt met ballen! Dit springkussen kan eenvoudig worden omgetoverd tot ballenbak zodat jouw feest niet meer stuk kan. Door een extra doek vast te maken rond de ingang vallen de ballen niet zomaar uit de springkussen taart en wordt het zeker een feestje! Als je het taartje van springkussen tot ballenbak wil omtoveren kun je dit tegen meerprijs als optie aangeven.

Meer plezier in de ballenbak!

Withagen-attractieverhuur heeft nog meer mogelijkheden om een ballenbak te huren. Naast de springkussen taart kunnen kinderen ook in een ballenbak spelen in het kinder speelparadijs en met de kinder speeltuinwagen . Naast verschillende soorten ballenbakken bieden wij uiteraard ook diverse springkussens met verschillende thema’s aan. Zo kan je onder andere kiezen voor een schattig Frozen springkussen, maar ook een prinsessenfeest voorzien van het mooiste springkasteel.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

10

Aantal gebruikers tegelijk

5

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Diameter in cm

360

Hoogte in cm

260

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

130 x 70 x70 cm

Transport Gewicht

67 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

etui met 8 x haring en hamer

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

Download de handleiding