Mini Springkussen

Mini Springkussen

Excl. BTW al vanaf 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het leukste kinderfeest met een peuter springkussen!

Wat vinden kinderen nou leuker dan lekker rondspringen op een mini springkussen? Of het nu om een kinderfeestje of een braderie gaat; dit kleine springkussen is gegarandeerd een hit! Het mini springkussen is gemakkelijk door 1 persoon op te zetten. Doordat het een klein springkussen is als het opgerold is past het met gemak in elke personenauto waardoor u het eenvoudig ophaalt bij ons magazijn in Bergen op Zoom. De naam mini springkussen zegt het al: dit is een klein springkussen, speciaal voor de allerkleinste kinderen tot 5 jaar.

Waar op te letten bij het huren van dit mini springkussen

Zorg te allen tijde dat tijdens het gebruik van het mini springkussen een volwassene een oogje in het zeil houdt. Dit kleine springkussen is echt voor de kleintjes tussen de 2 en 6 jaar. Oudere kindjes kunnen uiteraard mee springen, maar het plezier van de kleinere kinderen staat bij deze attractie centraal. 

Thema Springkussens

Naast dit mini springkussen hebben wij een uitgebreid assortiment aan thema springkussens. Wilt u een springkussen huren voor een meisje dan is het Barbie springkussen heel geschikt. Maar ook voor de jongens verhuren wij een super stoer Voetbal Springkussen. Met  deze springkussens kan je een themafeestje nog beter aankleden!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

5

Aantal gebruikers tegelijk

3

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

280

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

230

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

110 x 50 x 50 cm

Transport Gewicht

36 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

Download de handleiding