Springkussens open

Ga je een evenement organiseren waar veel kinderen aanwezig zijn? Een open springkussen huren zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher en kun je een springkussen uitzoeken dat precies past bij het thema van jouw evenement! Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel je open springkussens zowel binnen als buiten kunt gebruiken, is het aan te raden om het weer in de gaten te houden. Niet alleen voor regen, maar een springkussen in de volle zon wordt erg warm. Voor kinderen die zonder schoenen op het springkussen moeten is het dan te heet om op te springen. Je kunt een springkussen dus beter in de schaduw plaatsen of kiezen voor een springkussen huren dat overdekt is.

Veilig een open luchtkussen huren voor jouw feest

Als je een leuk open springkussen hebt gevonden wil je natuurlijk dat deze voor veel plezier zorgt op jouw evenement. Let daarom ook goed op de veiligheid en volg de instructies die in de handleiding staan. Wanneer je een springkussen huurt is het ook altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Zorg er altijd voor dat er één of twee personen beschikbaar zijn om toezicht te houden om zo eventuele ongevallen te voorkomen. Bij Withagen-attractieverhuur zorgen we dat het materiaal in uitstekende staat verkeert, als het op de juiste manier gebruikt wordt hebben de kinderen een dag vol plezier van het open springkussen.

Springkussen opzetten of stormbaan huren?

Twijfel je nog of een open springkussen de juiste attractie is om te huren voor jouw bezoekers? Voor een groter evenement met meer bezoekers of oudere kinderen huur je misschien liever een spelkussen. Op zo’n luchtkussen kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. De Jungle Run XL is zelfs een compleet hindernisparcours waarop kinderen tegen elkaar kunnen racen. Wie bereikt als eerste het einde van de stormbaan?