De leukste trampolines huren!

Een trampoline huren is op ieder kinderfeestje zonder meer een fantastisch idee! Alle kinderen houden van lekker springen. Logisch dat een trampoline een favoriet speeltoestel is. Wie kan er het hoogst springen en wie kan de gekste sprong maken? Op de trampolines van Withagen-attractieverhuur kunnen kinderen zich veilig wagen aan allerlei acrobatische toeren. Alle trampolines hebben een zachte stootrand en het springgedeelte is afgeschermd zodat kinderen veilig kunnen genieten van al dat springplezier.

Allerlei soorten trampolines huren

Wij hebben de leukste trampolines in ons assortiment. Zeker voor wie op zoek is naar een trampoline die groter is voor onder andere een kinderfeestje is Withagen het juiste adres! Kies bijvoorbeeld voor de multi trampoline en je krijgt 6 trampolines tegelijk! Deze trampoline kan je huren op aanhanger en zelf afhalen in Bergen op Zoom. Daarnaast is aflevering op een plaats naar keuze ook mogelijk. Voor je het weet staan er 6 trampolines klaar voor ultiem springplezier!

De bungeetrampoline; springen zoals nooit tevoren!

De bungeetrampoline is een enorme attractie die je al van ver kunt zien op ieder evenement. Op deze trampolines wordt je gezekerd met een veiligheidsharnas en ga je onder professionele begeleiding de hoogste sprongen maken. Ook salto’s zijn mogelijk. Door de elastieken spring je tot wel 8 meter hoog! Kinderen zullen het nog dagen hebben over hoe hoog ze wel niet sprongen in de bungee trampoline. De leukste trampolines huur je dus bij Withagen-attractieverhuur! Zeker voor een evenement of een (kinder)feestje zullen deze trampolines een ware blikvanger zijn!