Mini Abraham pop

Indoor

Deze opblaasbare mini Abraham pop zijn helemaal geschikt voor indoor. De opblaasbare Abraham is dan ook niet zo groot en kan dus bij iedereen binnen staan, want hij is 2,3 meter hoog. Super leuk, want op deze manier kleed u uw huis helemaal aan voor een gezellig feestje. Niet alleen in uw huis zijn deze opblaasbare mini Abraham pop leuk, maar ook om een collega te verrassen. Of om een jubileum te vieren van een bedrijf. Ontdek welke opblaasfiguren wij nog meer in ons assortiment hebben.

Buiten

Deze opblaasbare mini Abraham poppen kunnen ook buiten staan, maar Withagen attractieverhuur adviseert om de opblaasbare mini Abraham pop binnen te zetten. Als u de opblaasbare Abraham mini buiten wilt zetten, dan mag de windkracht niet boven de 3 beaufort zijn. Ook is het van belang dat altijd iemand een oogje erop kan houden. In een klein tuintje zou deze mini Abraham pop helemaal geschikt zijn.

Mini Abraham en Sarah pop

Van elk van de opblaasbare mini Abraham hebben we zijn wederhelft. Zo kunt u een stel dat samen een jubileum jaar te vieren heeft verrassen met deze opblaaspoppen! Een leuk voorbeeld is de Abraham Scootmobiel en de Sarah Scootmobiel samen neer te zetten.