Nickelodeon Springkussens

Een springkussen met jouw favoriete Nickelodeon figuren

Televisiezender Nickelodeon zendt dagelijks de leukste shows voor kinderen in alle leeftijden uit. Voor de jongste kinderen is er NickJr met shows als Paw Patrol, Dora en Blaze en de monsterwielen. Oudere kinderen kijken Spongebob of Barbie op Nickelodeon. Dus is het voor kinderen natuurlijk extra leuk om op een evenement hun favoriete Nickelodeon figuren tegen te komen op bijvoorbeeld een springkussen!

Springkussens met certificaat

Springkussens moeten aan een aantal eisen voldoen om in Nederland of een ander land te mogen worden gebruikt. Zodra een type springkussen is goedgekeurd krijgt het een certificaat. Withagen-attractieverhuur verhuurt springkussens die volledig veilig zijn. Maar deze Nickelodeon springkussens zijn niet alleen goedgekeurd op het gebied van veiligheid. Om afbeeldingen van de Nickelodeon figuren te gebruiken moet je daarvoor toestemming hebben, Withagen-attractieverhuur beschikt ook over de benodigde certificaten hiervoor. Dus als organisator van het evenement loop je geen risco op een boete als een van onze Nickelodeon springkussens op jouw evenement staat. 

Veilig springen op een Nickelodeon springkussen

Nickelodeon richt zich met Nick Jr. natuurlijk op een doelgroep van jonge kinderen. Deze kinderen ontdekken spelenderwijs de wereld en dat gebeurt met vallen en opstaan. Springen op een springkussen is natuurlijk een bijzondere ervaring en deze moet vooral heel erg leuk zijn. Daarom zijn Nickelodeon springkussens allemaal ontwikkeld met de veiligheid van de kinderen als belangrijkste uitgangspunt. Zo kunnen kinderen op jouw evenement genieten van springen met hun favoriete Nickelodeon figuren en hoef jij je geen zorgen te maken om de veiligheid.

Het grootste assortiment springkussens bij Withagen-attractieverhuur

Withagen-attractieverhuur heeft voor elk evenement de leukste attracties en springkussens. Omdat wij een groot assortiment hebben kunnen wij altijd een speeltoestel leveren dat past bij jouw evenement. Bovendien vind je bij ons unieke stormbanen en springkussens om jouw evenement extra bijzonder te maken. Heb jij al eens een ambulance springkussen gezien? Of een enorme hindernisbaan in de vorm van een vrachtwagen? Met een springkussen van Withagen-attractieverhuur ben je verzekerd van een blikvanger op jouw evenement en vele lachende kindergezichtjes.