Familieweekend activiteiten

Gezellig familieweekend

Wat is er nou leuker dan gezellig een weekend weg met de familie. Even lekker wat tijd met elkaar, bijkletsen met oma’s, opa’s, tantes, ooms, neefjes en nichtjes. Gezellig met iedereen eten, op pad en spelletjes doen.

Spellen

Maar hoe begin je met een familieweekend organiseren? Er zijn genoeg mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zeskamp spellen! Of misschien is 6-persoons springzaklopen, een skippy slang, een mega step of het spel koe melken wel wat voor jouw familie. Al deze spellen zullen het familieweekend onvergetelijk maken. Withagen-attractieverhuur heeft deze, en nog vele andere spellen beschikbaar! Geloof ons, met deze spellen zal het alleen maar lachen, gieren, brullen zijn op het familieweekend!

En verder

Naast alleen zeskamp spellen, wat dacht je van oud Hollandse spellen op het familieweekend? Ook daarbij kan Withagen-attractieverhuur u helpen! Als jij en je familie echt van spanning en sensatie houden dan zijn de volgende attracties wellicht wat voor jullie! Wat dacht je van een kantelmuur, een stormbaan, of van een 8 meter hoge schans glijden? Deze spelkussen zullen het familieweekend naast erg gezellig, ook nog eens super spannend en uitdagend maken!

Succesvol

Voor de activiteiten die jullie familieweekend een succes maken moet je vooral eens contact opnemen met Withagen-attractieverhuur. Kun je niet kiezen uit alle attracties en verschillende spellen in het assortiment? Geen probleem. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!