Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Excl. BTW al vanaf 65,00

Artikelnummer: SL-2012.06 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Bierpul schuiven huren

Bij het bierpul schuiven probeer je de bierpul zo ver mogelijk naar achter te schuiven en te laten stoppen op het vak met de 10, 20 of 30 punten. Als je te hard met de bierpullen schuift dan verdwijnen ze in de rode vangzak en dan heb je 0 punten. Als je voor de lijn van de 10 punten schuift heb je ook nul punten.

Bierpul schuiven voor jong en oud!

Er zit geen minimum leeftijd aan het spelen van het bierpul schuiven. De bierpullen zijn slechts replica’s dus iedereen kan het bierpul schuiven huren! De baan waarop het spel gespeeld wordt is maar liefst 5 meter lang. Gelukkig is de bierpul schuifbak toch gemakkelijk te vervoeren doordat deze deelbaar is in 2 stukken. De poten kunnen worden ingeklapt. Zo kunnen jong en oud genieten van het schuiven met een bierpul.

Precies hard genoeg

De kunst bij het bierpul schuiven is natuurlijk om niet te hard te gooien maa ook zeker niet te zacht. Het lijkt wat dat betreft op curling. De meeste mensen zullen echter het bierpul schuiven vergelijken met sjoelen. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we dan ook een grote reuze sjoelbak. Bij ons vindt u gegarandeerd een spel dat geschikt is voor uw feest of evenement!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

550

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

84

Afmeting transport L x B x H

260 x 80 x 25 per schuifdeel 2 x

Transport Gewicht

80 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding