Rollit

Rollit

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: SL-2007.10 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Let it roll met Rollit!

De naam van het spel zegt het al. Roll it! Laat de stenen van de helling rollen en probeer ze te mikken op de smalle openingen onderaan de helling. Als jouw steen in de opening rolt levert dit een punt op! Dit leuke spel speel je om beurten met wat vrienden maar je kunt ook alleen spelen en proberen je persoonlijke score keer op keer te verbeteren!

Rollit is een soort sjoelen?

Rollit zou je kunnen omschrijven als sjoelen op zijn kant. Net als bij sjoelen mik je met een ronde steen op een platte opening. Maar bij het rollit spel moet je stenen die niet in de opening gaan tussentijds van het speelveld verwijderen. De rollit baan is ook wat korter dan de sjoelbak. Maar dat betekent niet dat dit spel makkelijker is!

Originele spellen huren bij Withagen

In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je allerlei vermakelijke spellen. Maar een spel huren is extra leuk als je een spel kiest dat kinderen nog niet goed kennen. Kent u bijvoorbeeld het spel Tree? Of heeft u al eens Octopus gespeeld? Deze en vele andere spellen huur je bij Withagen-attractieverhuur!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

165

Breedte in cm

55

Hoogte in cm

20

Afmeting transport L x B x H

165 x 55 x 20 cm

Transport Gewicht

12,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding