Octopus

Octopus

Excl. BTW al vanaf 22,50

Artikelnummer: SL-2007.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Octopus spel samen spelen

Het Octopus spel is een spel dat echt iets voor teambuilding is. Bij het octopus spel moet je goed samenwerken en communiceren om succes te hebben bij dit leuke spel. Probeer met je eigen team van 4 personen zoveel mogelijk stokken op elkaar te leggen zonder dat ze vallen. Dit alles doe je op schouder hoogte. In totaal zijn er 12 stokken die doormiddel van een touw aan elkaar vast zitten. Dit spel is dus een erg leuke groepsactiviteit en kan gespeeld worden tijdens een vossejacht, spelmiddag, zeskamp etc.

Speel octopus met 2 personen

Het Octopus spel is het leukste wanneer je met 4 personen tegelijk probeert de stokken te stapelen. Dit is moeilijker omdat je op meer factoren moet letten. Je kunt dit leuke spel echter ook met 2 personen spelen en het opnemen tegen een ander team van 2 personen. Dit is weer een heel andere spelervaring. Als het ene team de stokken laat vallen krijgt het andere team de punten van de gevallen stokken. Voor de veiligheid wordt dit spel geleverd met 4 valhelmen.

De leukste spellen voor binnen en buiten

De spellen van Withagen-attractieverhuur kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden. Een springkussen huren is leuk wanneer het mooi weer is maar om kinderen bezig te houden met slecht weer is een spel huren een beter plan. Bij ons vind je een ruime keuze aan spellen die je altijd kunt afhalen in Bergen op Zoom of kunt laten bezorgen op het moment dat voor jou uitkomt! Kinderen, maar ook volwassenen zullen veel plezier beleven met spellen als Cactus of Wipwap. Deze spellen lijken simpel maar zodra je eenmaal bezig bent blijkt dat het uitdagend is en iedereen toch graag wil winnen. Jouw favoriete spellen huren is eenvoudig bij Withagen-atttractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

135

Breedte in cm

18

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

135 x 18 x 10 cm

Transport Gewicht

8,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding