Cactus

Cactus

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: SL-2007.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een cactus huren?

Een cactus huren? Dat is toch een plant? Nee, deze cactus is geen plant en ook geen auto. Cactus is een leuk spel wat alleen maar op een cactus lijkt door de uitsteeksels. Het cactus spel is een grote speeltoren waar je eerst willekeurig langs de gaten in de zijkant alle 40 stokken in verschillende gaten moet steken. Op deze manier krijg je dus een stekelige toren en snap je waarom dit spel cactus heet.

Het cactus spel spelen

Om het cactus spel te spelen moet je langs de bovenkant verschillende kleuren ballen in de toren gooien. Elke speler kiest een kleur. Probeer nu op tactische wijze je eigen kleur ballen vanonder uit de cactus te laten rollen. Dit doe je door om de beurt, met de klok mee, een stok uit de toren te halen. Je kan er ook voor kiezen dat je de stok weer terug mag plaatsen. Zo kun je je tegenstanders dwarsbomen! Wie als eerste al zijn ballen uit de toren heeft, is de winnaar.

Organiseer een spelmiddag!

Of je nu een zeskamp of spelmiddag organiseert of dat je gewoon op zoek bent voor leuk vermaakt voor de kinderen tijdens een toernooi of open dag, met een XXL spel kan jong en oud zich vermaken. Iedereen houdt ervan om een spelletje te spelen en we willen allemaal het liefst winnen. Dit maakt het spelen van een spel niet alleen leuk maar ook erg spannend. Met de grote spellen van Withagen-attractieverhuur kun je duidelijk zien wie de winnaar is. Stiekem valsspelen gaat niet. Kan jouw team de meeste stokken stapelen bij het octopus spel? Weet jij als eerste je poppetjes te plaatsen op de toren van Pisa? De leukste spellen huur je bij Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

40

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

160

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 160 cm

Transport Gewicht

18 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding