WipWap

WipWap

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: SL-2007.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

WipWap huren voor binnen en buiten

WipWap huren kan zowel voor een evenement buiten of een feestje of spelmiddag binnen. Wipwap is een spel dat bestaat uit een tafel, een blok en stokken. De tafel is snel en eenvoudig in elkaar te zetten en kan zowel binnen als buiten worden opgesteld. Zorg er wel voor dat de ondergrond vlak is. Hierop leg je een halve ronding van hout. Nu ben je klaar om Wipwap te spelen en de sfeer op jouw evenement naar de top te brengen.

Hoe moet je WipWap spelen?

Om Wipwap te spelen heb je minimaal 2 spelers nodig maar meer kan uiteraard ook. Je kunt zelfs in teams WipWap spelen. Je speelt met 16 vierkante stokken en legt deze om beurten op het WipWap spel. Er mogen echter maar 2 stokken per laag op de tafel gelegd worden. Wie als laatste een stok neerlegt, voordat de stokken vallen, is de winnaar!!!

Spellen huren bij Withagen-attractieverhuur

Naast WipWap kun je bij Withagen-attractieverhuur nog veel meer spellen huren. Je kunt ze laten bezorgen of zelf afhalen in Bergen op Zoom. Spellen huren is dan extra voordelig. En geen zorgen, ook al zijn de leukste spellen in een extra groot formaat te huur, ze zijn demontabel. Daardoor kun je ook grote spellen als beer pong en het zeer populaire mega vier op een rij huren en zelf vervoeren met een personenauto. Met de spellen van Withagen-attractieverhuur zullen de bezoekers van jouw evenement zich zeker vermaken!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

140

Breedte in cm

45

Hoogte in cm

20

Afmeting transport L x B x H

140 x 45 x 20 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding