Spellen

Het hele jaar door met plezier spellen spelen.

Iedereen houdt van spelletjes spelen. Kies je voor een spel in de buitenlucht of blijf je liever binnen en zoek je wat vermaak voor tijdens het slechte weer? Met de spellen van Withagen-attractieverhuur maak je van elke dag een leuke dag. De spellen vragen het uiterste van je reflexen, coördinatie, evenwicht en kennis en leveren urenlange fun. Zo zijn onze vangspellen altijd een succes, vooral het Kippenvangspel zorgt voor hilarische beelden.

Diverse spellen voor groepen te huur.

Naast spellen die je alleen of met zijn tweeën speelt, zoals het Mega Doolhofspel of het Stokenvangpel is er ook genoeg aanbod voor grotere gezelschappen. Organiseer je bijvoorbeeld een bingo of quiz dan vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Het Rad van Fortuin is een van de spellen waarmee u een groot aantal mensen een gezellige middag kunt bezorgen. En met de Quizmasterset kun je bij iedereen de hersenen laten kraken. Of organiseer een spelletjesmiddag met diverse leuke spellen.

Withagen-attractieverhuur is de beste keus voor spellen

Door het grote aanbod met unieke spellen is Withagen de plaats om spelletjes te huren. Naast de gewoene spellen beschikken wij ook nog over de XL spellen zoals het wel bekende Mikado, Jenga , Toren van Pisa en nog vele andere. Alle spellen worden geleverd met een duidelijke handleiding en het aanbod wordt steeds groter. Kijk dus regelmatig op de site voor het actuele aanbod.