Spellen en activiteiten voor jouw sportdag of evenement

Het hele jaar door met plezier spellen spelen.

Iedereen houdt van spelletjes spelen. Kies je voor een spel in de buitenlucht of blijf je liever binnen en zoek je wat vermaak voor tijdens het slechte weer? Met de spellen van Withagen-attractieverhuur maak je van elke dag een leuke dag. De spellen vragen het uiterste van je reflexen, coördinatie, evenwicht en kennis en leveren urenlange fun, ze zijn daarom ook uitermate geschikt voor sportdag activiteiten. Zo zijn onze vangspellen altijd een succes, vooral het Kippenvangspel zorgt voor hilarische beelden.

Diverse spellen voor groepen te huur.

Naast spellen die je alleen of met zijn tweeën speelt, zoals het Mega Doolhofspel of het Stokkenvangpel is er ook genoeg aanbod voor grotere gezelschappen. Organiseer je bijvoorbeeld een bingo, quiz of sportactiviteit, dan vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Het Rad van Fortuin is een van de spellen waarmee je een groot aantal mensen een gezellige middag kunt bezorgen. En met de Quizmasterset kun je bij iedereen de hersenen laten kraken. Of organiseer een spelletjesmiddag met diverse leuke spellen. Ook passen deze spellen perfect bij een leuke sportdag op school of bij de vereniging.

Sportdag spellen en activiteiten

Voor een leuke en actieve sportdag kun je bij ons terecht. Door ons enorme aanbod bieden wij ook de leukste sportdag activiteiten aan. Je kunt de sportdag helemaal naar eigen wens samenstellen om zo tot een onvergetelijke dag te komen. Neem gerust een kijkje op de website en bekijk alle sportdag spellen en activiteiten. Welke spellen zijn geschikt voor jouw sportdag?

Withagen-attractieverhuur is de beste keus voor spellen

Door het grote aanbod met unieke spellen is Withagen de plaats om spelletjes te huren. Naast de gewone spellen beschikken wij ook nog over XL spellen zoals het wel bekende Mikado, Jenga , Toren van Pisa en nog vele andere. Alle spellen worden geleverd met een duidelijke handleiding en het aanbod wordt steeds groter. Kijk dus regelmatig op de site voor het actuele aanbod. Of je nu op zoek bent naar een compleet aanbod spellen en activiteiten voor een sportdag of evenement of een enkel springkussen voor een feestje; bij Withagen-attractieverhuur vind je het!