Beer Pong tafel

Beer Pong tafel

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: SL-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Beer Pong, een gezellig drankspel!

Beer Pong is een drankspel dat vooral in de V.S. enorm populair is maar nu ook in Nederland aan populariteit wint. Bierpong (of Beirut) draait natuurlijk niet alleen om wie het beste kan gooien met de balletjes, het is vooral de kunst om je tegenstander dronken te krijgen. Niet alleen is het leuk om te zien hoe je tegenstanders steeds meer cups leegdrinken en de overwinning dichterbij komt, het wordt ook lastiger voor ze om bij jou te scoren.

Hoe speel je Beer Pong?

Beer Pong speel je met 2 teams van 2 personen. Op een tafel worden aan beide uiteinden bekers geplaatst die voor 1/3 gevuld zijn met drank. Voor bierpong vul je ze met bier maar uiteraard kan het spel ook gespeeld worden met limonade of een andere drank naar keuze. De drank wordt niet meegeleverd dus je bent vrij om je favoriete bier te gebruiken. Om beurten proberen de teams een Beer Pong balletje in de cups van de tegenstanders te gooien. Wanneer het balletje in de beker belandt moet deze worden leeggedronken. Het team dat als eerste al zijn bekers heeft leeggedronken heeft verloren.

Verantwoord spelen

Beer Pong is een geweldig leuk spel dat vooral bij studenten populair is. Op veel studentenfeesten wordt het gespeeld en vloeit het bier rijkelijk. Pas wel op met alcohol tijdens het spelen van bierpong. Een potje kun je snel verliezen als je pech hebt. Stop dus op tijd en neem een pauze voor je een nieuw potje speelt. Speel tussendoor bijvoorbeeld een potje bierpul schuiven of kijk hoe stevig je nog op je benen staat door een potje mega twister te spelen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

18

Leeftijd tot

99

Lengte in cm

244

Breedte in cm

61

Hoogte in cm

71

Afmeting transport L x B x H

61 x 61 x 15

Transport Gewicht

12 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding