Eendjes vissen

Eendjes vissen

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: SL-2018.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 4.00

Eendjes vissen met je eigen hengel!

Iedereen die ooit op een kermis is geweest kent de kraam waar je kunt eendjes vissen. Met een hengel probeer je een eendje te vangen en uit het water te tillen. Voor kinderen niet alleen een leuk spel om te spelen, maar ook een goede manier om de hand- oog coordinatie te trainen. Het valt natuurlijk niet mee om een dobberend eendje goed aan de hengel te krijgen! Als het dan lukt zijn kinderen ook erg trots op deze prestatie.

Een prijsje voor de kinderen?

Eendjes vissen is een leuk spel maar het is natuurlijk nog veel leuker als je een prijsje kunt winnen door de eendjes met succes uit het water te hengelen. Withagen-attractieverhuur kan voor u de prijsjes verzorgen. U kunt deze via de website er apart bij bestellen, maar uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien u specifieke wensen heeft. Voor kinderen is het eendjes vissen sowieso een leuke ervaring en met een prijsje hebben ze ook nog eens een leuke herinnering aan uw feest of evenement.

Mini-kermis organiseren?

Wilt u een mini kermis of een braderie organiseren kunt u bij Withagen-attractieverhuur ook terecht voor diverse kermis-attracties. Zo hebben we bijvoorbeeld het mini reuzenrad of de mini cars. Attracties waarmee u al snel de sfeer van een echte kermis benadert. Zo kunt u voor elk evenement, groot of klein, bij ons precies de juiste attracties huren.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

12

Lengte in cm

55

Breedte in cm

92

Hoogte in cm

77

Afmeting transport L x B x H

Bak 55 x 85 x 35 cm Achterwand 77 x 92 x 2 cm

Transport Gewicht

27,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding