IJspegelsvangen

IJspegelsvangen

Excl. BTW al vanaf 47,50

Artikelnummer: SL-2010.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ijspegels vangen, het hele jaar door

Normaal zie je alleen bij heel koud weer grote ijspegels ontstaan aan vensterbanken en bomen. Maar bij het ijspegel vangen spel hangen de ijspegels ook onder de houten bak als het warm weer is. Door aan de touwen te trekken kun je een van de ijspegels laten vallen. Is het reactievermogen van de deelnemer aan het ijspegel vangen goed genoeg om de ijspegel te vangen?

Bekend van tv

In een aantal televisieprogramma’s was ijspegel vangen een onderdeel van het programma. Dit welbekende spel van de tv geeft zeker ook leuke reacties bij het overige publiek, vooral als de ijspegels net niet op tijd gevangen worden. Het ijspegel vangen bepaalde dan in het televisieprogramma welke prijzen je won. Het voordeel van dit ijspegelvangspel is dat je het overal kunt spelen. De ijspegels vallen door een mechaniekje waar geen stroom voor nodig is. Voor elke ijspegel die je vangt zonder dat hij op de grond valt, krijg je punten !!!

Aan te passen aan een thema

Ijspegels vangen is erg leuk in de koudere maanden maar behalve deze variant van het stokken vangen hebben we ook voor andere thema’s de leukste varianten. Zo is er voor de Sinterklaasperiode het Zwarte Pieten zakken vangen, voor op de voetbalvereniging het ballen vangen of bijvoorbeeld het altijd leuke kippen vangen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

235

Afmeting transport L x B x H

180 x 60 x 30 cm

Transport Gewicht

29,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding