Mega Doolhofspel 4 pers.

Mega Doolhofspel 4 pers.

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: SL-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Te groot voor 1 persoon!

Het mega doolhofspel is een doolhof dat zo groot is dat je het niet alleen kunt vasthouden. Het mega doolhof spel is dan ook een spel dat met 4 personen tegelijk gespeeld wordt. Elke speler houdt het doolhof aan een zijde vast. De bedoeling is om samen de bal naar het eindpunt te rollen door het doolhof te bewegen.

Samenwerking bij het mega doolhof

Om succesvol te zijn bij dit spel is een goede communicatie en samenwerking van groot belang. Daarom is het mega doolhofspel huren een geweldige optie voor een teambuilding of als spel bij de afsluiting van een verenigingsjaar. Door de tijd te meten van ieder team levert het mega doolhof spel veel spanning en strijdlust op tussen de verschillende teams. Het doolhof is geschikt voor jong en oud.

Spellen spelen met Withagen-attractieverhuur

Wil je eens iets origineels doen op je feest of evenement dan kun je door spellen te huren je gasten verrassen. Spellen zijn vaak ideale ijsbrekers en samen een spelletje spelen brengt het beste in mensen naar boven. Nodig je gasten eens uit voor een potje bierpul schuiven of test het reactievermorgen tijdens het stokken vangen. Dit levert erg leuke momenten op zowel voor de deelnemers als de toeschouwers!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

130

Breedte in cm

130

Hoogte in cm

6

Afmeting transport L x B x H

130 x 130 x 6 cm

Transport Gewicht

17 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding